About

2008

Ik was een creative designer. Heel fancy woord voor… ik maakte graag flyers, poster en maakte zelf video compilaties privé en voor op youtube. Dit alles ook al onder mijn naam; Sevenmei productions. Het ontstaan van iets moois – TA TA TA!

Mijn allereerste camera. Ik kocht mijn allereerste Canon camera met kitlens. Hier had ik lang voor gespaard en wilde ik voornamelijk zodat ik gewoon lekker privé kon fotograferen. Ik oefende veel op vrienden en familieleden.

2010
2013

Het balletje begon écht te rollen. Ik maakte veel foto’s met mijn kitlensje en ik schaftte mijn eerste lens erbij aan. De 50mm 1.8. Ik werd benaderd of ik ook baby’s deed… welja, dat kan ik wel proberen toch?! Ook al meerdere keren meegelopen bij het fotograferen van een  bruiloft en ik was VERKOCHT! Baby’s, bruiloften, familie’s, stelletjes.. niets was te gek!

Eigen fotostudio. Mijn droom van een eigen fotostudio is werkelijkheid geworden en ik mag dagelijks doen waar ik zo van geniet! Nooit gedacht dat een beetje de computer-geek uithangen uit zou draaien tot een baan als fulltime foto en videografe!

NU